ACT&OncoSupport

ACT&OncoSupport

Ik stel me graag aan u voor mijn naam is José Heijmans. Ik bied ondersteuning aan mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten. De diagnose kanker kan je leven behoorlijk ontregelen. Vaak hoor ik patiënten zeggen: ’dat hoort er allemaal bij en je kunt hier weinig aan veranderen’. Ook hoor ik vaak dat patiënten tijdens hun behandeling alle aandacht nodig hebben om de behandeling door te komen en dat ze er daarna min of meer alleen voor staan. Mijn specialisme is het behandelen van vermoeidheid bij en na een kanker. Maar ook voor angst- en andere klachten die met kanker te maken hebben kun je bij mij terecht.

Na de diagnose komt veel op je af. Dat geldt ook voor je partner en naasten. Het aanbod aan hulp en ondersteuning is enorm en divers. Misschien vind je het lastig je weg te vinden in het beschikbare aanbod. Ik help je graag op weg. Mensen zijn doorgaans goed in staat obstakels en problemen die ze tegen komen in het leven aan te pakken, al dan niet met hulp van vrienden en familie.  Maar soms kan een beetje steun wel helpen.

Waar staat ACT voor? ACT staat voor acceptance en commitment therapy. ACT is een vorm van therapie, ik noem het liever training, die verwant is met het begrip positieve gezondheid. De basis is: houd in je leven de focus op wat belangrijk is voor jou! En hoe je dat kunt doen.

Ik ben gezondheidswetenschapper, cognitief gedragstherapeut en EMDR-therapeut. Ik werk vanuit landelijke richtlijnen en zorgstandaarden. Geïnteresseerd? Is het iets voor jou? Ik vertel je er graag meer over! Neem telefonisch contact op via 06-15534293 of neem een kijkje op mijn site. Een mail sturen kan natuurlijk ook.

Website: www.act-oncosupport.nl
Tel: 06 15 53 42 93
Mail: info@act-oncosupport.nl