Corona maatregelen

Corona maatregelen

BELANGRIJK:
– BLIJF THUIS BIJ KLACHTEN
– DESINFECTEER HANDEN BIJ BINNENKOMST
– HOU 1.5 METER AFSTAND IN DE WACHTKAMER
– DRINGEND ADVIES OM EEN MONDKAPJE TE DRAGEN WANNEER U ONZE PRAKTIJK BEZOEKT
– WORDT U BEHANDELD OP EEN BEHANDELTAFEL? NEEM DAN EEN GROTE, DROGE, SCHONE HANDDOEK MEE OM DE BEHANDELTAFEL TE BEDEKKEN

Kwalitatief goede behandelingen geven met aandacht voor de persoon achter de klacht staat bij ons altijd centraal. Gezelligheid in de wachtkamer hoort hier ook bij. We zijn heel blij dat we u vanaf 4 mei weer mogen begroeten voor zorg in onze praktijk, maar de gezelligheid kunnen we helaas nog even niet terugbrengen. We moeten ons namelijk aan strikte regels houden zodat we uw en onze gezondheid kunnen garanderen.

Heeft u een afspraak in de praktijk, hanteer dan bovenstaande regels. Wanneer de regels niet gevolgd worden, kunnen we u helaas niet in onze praktijk toelaten en behandelen.

Telefonische bezetting en baliebezetting
In de ochtenden is de balie bezet en wordt de telefoon beantwoord. In de middagen proberen onze therapeuten zo goed mogelijk te telefoon te beantwoorden. Dit gaat echter minder soepel dan voor de Coronacrisis vanwege de persoonlijke beschermingsmiddelen die onze therapeuten dragen. Indien wij de telefoon niet kunnen beantwoorden verzoeken wij u vriendelijk een boodschap in te spreken. U wordt teruggebeld. Indien u een minder dringende vraag heeft, kan deze ook per mail gesteld worden (info@dndippo.nl).

Team d’n Dippo