Externe samenwerking

Externe samenwerking

Naast onze intensieve interne samenwerking met de zorgverleners gevestigd in d’n Dippo, hebben we ook een aantal externe samenwerkingspartners.

Toon Hermans Huis Parkstad
Als je met kanker te maken krijgt staat de wereld op zijn kop. En niet alleen je eigen wereld maar ook die van de mensen om je heen. Je leven verandert van de ene dag op de ander zeer ingrijpend en het kost veel energie en inzet om een nieuw evenwicht te vinden. Het Toon Hermans Huis Parkstad is een inloophuis voor iedereen die met kanker geconfronteerd is (de patiënt, de familie en andere naasten). Het is een bijzondere ontmoetingsplaats en de deur staat voor iedereen wagenwijd open.

Zwemschool van Tongeren
Zwemschool van Tongeren is een zwemschool en duikschool waar het belang van de persoon voorop staat. Elk kind is uniek in zijn/haar aanleg en mogelijkheden. Door de kinderen te leren kennen, wordt de manier van lesgeven op de persoon afgestemd. Dit betekent dat iedereen bij Zwemschool van Tongeren zwemmen en/of duiken kan leren. Kwaliteit van lesgeven, veiligheid en plezier in en om het water staan centraal binnen deze zwemschool. Door middel van rust, regelmaat en structuur wordt een veilige en plezierige omgeving gecreëerd om te leren zwemmen. Tevens hebben zij door nauwe samenwerking met scholen voor speciaal onderwijs veel ervaring in het lesgeven aan, en omgaan met, deze groep kinderen.