Het Dippo-afslankproject

Het Dippo-afslankproject

Het Dippo-afslankproject

De komende weken staat het Dippo-afslankproject centraal in ons gezondheidscentrum. Wilt u graag afvallen en kunt u hierbij een handje hulp gebruiken? Dan is ons project geschikt voor u. Een project waar diverse zorgverleners bij betrokken zijn om samen met u verantwoord uw doelen te bereiken! Omdat we weten hoe belangrijk persoonlijke aandacht is wanneer u probeert af te vallen en we u een kwalitatief goed programma willen aanbieden, kunnen slechts 25 mensen deelnemen.

Wat houdt het Dippo-afslankproject in?
Tijdens het Dippo-afslankproject staat een gezonde leefstijl centraal. Wilt u succesvol afvallen dan dient u in de meeste gevallen uw leefstijl aan te passen. Dit betekent meer en vaker bewegen en gezondere voedingskeuzes maken. Hierbij willen wij u graag helpen. U krijgt wekelijkse fitnesslessen in groepsverband, onder leiding van een van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Eurelings. Daarnaast krijgt u individuele begeleiding door Claudie Beusen, gewichts- en voedingsconsulente. Merkt u dat het hebben van negatieve emoties een van de redenen is waarom afvallen niet lukt, dan kunt u ook nog gebruik maken van een gratis kennismakingsgesprek bij Vera Austen, eigenaar van Psychologenpraktijk Veerkracht. Alle hulpverleners zijn in gezondheidscentrum d’n Dippo gevestigd. Dit heeft voor u als voordeel dat alle hulp op 1 locatie te vinden is, maar ook dat de hulpverleners korte lijnen met elkaar hebben en er intensief samengewerkt wordt om samen met u uw doelen te bereiken!

Wat kost het Dippo-afslankproject?
We hebben een tweetal varianten van het Dippo-afslankproject; het maandtraject en het kwartaaltraject.

Maandtraject
Het maandtraject is uitermate geschikt voor mensen die een start willen maken met een gezondere leefstijl, bruikbare handvaten willen ontvangen en vervolgens zelf verder aan de slag gaan. Bij het maandtraject ontvangt u:
– een intakegesprek van 60 minuten door een fysiotherapeut als voorbereiding op de wekelijkse fitnesslessen
– een maand lang, 1 keer per week fysiofitnesslessen in groepsverband, onder leiding van een fysiotherapeut
– 3 consulten bij Claudie Beusen, gewichts- en voedingsconsulente
– op verzoek uwerzijds een gratis kennismakingsgesprek van 45 minuten met psychologe Vera Austen
Normaal gesproken kost een dergelijk traject, inclusief kennismakingsgesprek bij Vera Austen € 256,40. Wij bieden u dit nu aan voor €120,00.

Kwartaaltraject
Het kwartaaltraject is uitermate geschikt voor mensen die niet alleen een start willen maken met een gezondere leefstijl, maar ook direct resultaten willen boeken en van zichzelf weten dat ze een stok achter de deur nodig hebben om te kunnen afvallen. Bij het kwartaaltraject ontvangt u:
– een intakegesprek van 60 minuten door een fysiotherapeut als voorbereiding op de wekelijkse fitnesslessen
– een kwartaal lang, 1 keer per week fysiofitnesslessen in groepsverband, onder leiding van een fysiotherapeut
– 5 consulten bij Claudie Beusen, gewichts- en voedingsconsulente
– op verzoek uwerzijds een gratis kennismakingsgesprek van 45 minuten met psychologe Vera Austen
Normaal gesproken kost een dergelijk traject, inclusief kennismakingsgesprek bij Vera Austen € 392,00. Wij bieden u dit nu aan voor €225,00.

Indien u interesse heeft in een van deze trajecten, kunt u zich telefonisch (045-5778608) of per mail (info@dndippo.nl) aanmelden. We hanteren het principe van vol = vol. Dat betekent dat wij na 25 aanmeldingen het project (tijdig) stop zetten. Na aanmelding ontvangt u van ons bericht of u wel/niet deel kunt nemen. Het aanbod geldt alleen voor mensen die nog niet sporten bij Fysiotherapie & Fysiofitness Eurelings. Indien u wel al fysiofitnesslid bent, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbiedingen van Claudie Beusen en Vera Austen.