Holotis Coaching & Training

Holotis Coaching & Training

’Wie het licht wilt zien moet in de duisternis staan.’

Een bepaalde mate van stress hoort bij het leven en is gezond. Als de stress te lang aanhoudt of steeds opnieuw zorgt voor lichamelijke of psychische klachten dan is het goed om op tijd te leren omgaan met stress zodat u overspanning of burn-out voorkomt. Goed voor uzelf zorgen is heel belangrijk, het is zonde als u het zelf te ver laten komen!

Waar loopt u tegen aan op werkgebied of privé? Staat u nu waar u wilt staan in uw leven, of is er een patroon wat zich elke keer weer voordoet waardoor u het gevoel heeft dat u tegen een muur oploopt?
– Slaapt u slecht?
– Zijn uw kinderen u vaak te veel?
– Kunt u moeilijk omgaan met de situatie op de werkvloer?
– Merkt u dat u een kort lontje heeft?
– Zou u meer willen genieten?

Een paar voorbeelden van symptomen van stress. Holotis coaching is er voor u, om u inzicht te geven in uw patronen en u weer de regie over uw lichaam en geest te laten krijgen. Uw eigen grenzen bewaken en uw eigen waardes voorop te laten staan. Door de opleidingen stress & burn-out coach en mindfulness trainer probeert Job u de tools te geven om met ‘aandacht’ te leven. In het hier en nu leven, met zingeving en uw waardes voorop om te genieten van elk moment in uw leven. Job staat voor veiligheid, vertrouwen en empathie.

Vraag nu uw kennismakingsgesprek aan, dit is geheel vrijblijvend.

Veel werkgevers hebben tegenwoordig budget voor persoonlijke ontwikkeling en/of specifieke coaching. Het is altijd de moeite waard om na te vragen bij uw werkgever of er ruimte is voor een (gedeeltelijke) vergoeding van het coachingstraject. Scholingskosten kunnen ook worden opgegeven bij de belastingdienst. Voor zelfstandige ondernemers zijn de kosten in de meeste gevallen voor de belasting aftrekbaar als bedrijfskosten.

Job Steegh is voor u op dinsdagavond en woensdagochtend aanwezig. Sluiten deze dagen niet aan bij uw wensen? Vraag altijd naar de mogelijkheden.

Holotis Coaching & Training
Mobiel: 06-80115201
Mail: info@holotiscoaching.com
Website: www.holotiscoaching.com