OIM Orthopedie

OIM Orthopedie

OIM Orthopedie gaat voor u! Wij zijn pas tevreden als u uw bewegingsdoel heeft bereikt. Wij bieden u een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij u helpen uw persoonlijke ambitie te realiseren. Of u nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, uw werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen.

Wij (her)kennen de problemen waarmee u bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. U kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving. Wij zijn in heel Nederland actief met onze kwalitatief hoogstaande producten en dienstverlening. Dit doen wij in het hele land onder de naam OIM Orthopedie. De afkorting OIM staat voor Orthopedische Instrumentmakerij. Naast 29 vestigingen door heel Nederland waar wij onze klanten ontvangen, hebben wij een productie-unit orthopedische schoenen en voetbedden in Beilen en een hoofdkantoor in Assen.

De beste, snelste en meest toonaangevende speler zijn in de orthopedische markt: dat is onze ambitie. Omdat we daarmee onze droom kunnen verwezenlijken: een samenleving waaraan iedereen zo goed mogelijk kan deelnemen. Ongeacht zijn of haar beperking in lichamelijke mobiliteit. OIM Orthopedie gaat voor u!

Ook kunt u in d’n Dippo terecht voor het aanmeten van therapeutisch elastische kousen (steunkousen). Deze kousen worden toegepast bij aandoeningen en functiestoornissen van bloed- en lymfevaten, zoals veneuze insufficiëntie, spataderen, doorgemaakte trombose, lymfoedeem en lipoedeem. De kousen bevorderen de afvloed van bloed en lymfe uit de behandelde extremiteit. Door de extra druk verplaatst het vocht zich deels naar het bloedvat of lymfevat. Ook verbetert het de afvoer van vocht door de bloedvaten en wordt stuwing in de aders voorkomen.

OIM Orthopedie is wekelijks op maandagochtend en woensdagochtend in onze praktijk aanwezig. Uitgebreide informatie over OIM Orthopedie vindt u op hun site. Wilt u direct contact opnemen?

Mail: heerlen@oim.nl
Telefoon: 088-8128000