Psychologie Veerkracht

Psychologie Veerkracht

Vera Austen, eigenaar van Psychologie Veerkracht, biedt eerstelijns psychologische behandeling bij problemen thuis of op het werk. U kunt bij haar terecht met problemen in de persoonlijke sfeer zoals piekeren, angst- en stemmingsklachten, verslaving, somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten of de verwerking van trauma’s (EMDR) of levensgebeurtenissen. Tevens biedt zij behandeling bij problemen in de werksfeer zoals stress en overbelasting.

Vera werkt oplossingsgericht, kortdurend en confronterend met hart voor de persoon achter het probleem. Therapie gaat over veranderen: wat wilt u veranderen? Voor het verlenen van Generalistische Basis GGZ zijn contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Een verwijsbrief van de huisarts is noodzakelijk om in aanmerking te komen voor vergoeding.

Vera Austen is aangesloten bij Cenzo-psychologen, hierdoor bent u verzekerd van een ervaren en juist gekwalificeerde psycholoog dicht bij u in de buurt. U kunt snel terecht voor een afspraak.

Vera Austen is in d’n Dippo aanwezig op:
maandag: 16.00 – 21.00 uur
dinsdag: 13.00 – 21.00 uur
woensdag en donderdag: 09.00 – 14.00 uur
vrijdag: 11.00 – 15.00 uur
zaterdag: 10.00 – 15.00 uur

Uitgebreide informatie over Psychologie Veerkracht vindt u hier. Wilt u direct contact met Vera Austen opnemen? Stuur haar dan een mail of bel naar 06-15445417.