Samenwerking coach Saskia Antwerpen

Samenwerking coach Saskia Antwerpen

Gezondheidscentrum d’n Dippo werkt samen met coach Saskia Antwerpen. Wij zijn blij dat we met deze samenwerking weer een completer zorgaanbod kunnen leveren.

Saskia werkt al meer dan 25 jaar met mensen, eerst als verpleegkundige en daarna als manager in de gezondheidszorg. Door deze ervaring werd zij steeds meer geboeid door wat mensen beweegt. Wat maakt dat ze bepaalde keuzes maken, die hen al of niet verder helpen? Hoe komt het dat sommige mensen steeds maar weer tegen dezelfde zaken aanlopen? Hoe kunnen sommige mensen zichzelf altijd maar aan de kant zetten om anderen voor te laten gaan?

Naast haar HBO-opleidingen tot verpleegkundige en manager in de gezondheidszorg, heeft Saskia de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner en de opleiding tot Coach Senior Practitioner/Counsellor gevolgd aan de Alba-academie te Veldhoven. De diploma’s van deze post-HBO opleidingen worden erkend door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en internationaal door het EMCC (European Mentoring & Coaching Council).

In een coachtraject helpt Saskia u om uw werk en uw leven vanuit een andere kant te bekijken dan u gewend bent. U wordt zich bewust van wat u beweegt en waarom u de dingen doet zoals u ze doet. Saskia is gespecialiseerd in coaching bij spanning en stress en in het coachen van managers naar een persoonlijke en effectieve manier van leidinggeven. Voor patiënten die reeds in behandeling zijn bij een van de zorgverleners van d’n Dippo is het intakegesprek met Saskia gratis. Meer informatie over Saskia en haar praktijk? Neem dan eens een kijkje op haar site.