Fysiotherapie Eurelings

Fysiotherapie Eurelings

Fysiotherapie Eurelings is een moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in Gezondheidscentrum d’n Dippo. Naast de reguliere fysiotherapie, heeft deze praktijk diverse specialisaties in huis. Zo kunt u hier ook terecht voor manuele therapie, kinderfysiotherapie, oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie en echografie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in voet-, hoofdpijn-, en schouderklachten. Indien u graag onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut wilt sporten, is fysiofitness wellicht een goede optie. Ook hiervoor kunt u terecht bij Fysiotherapie Eurelings.

Persoonlijke aandacht staat tijdens de behandelingen centraal. Er wordt naar uw verhaal geluisterd, uw hulpvraag wordt in kaart gebracht en hierna gaat u samen met de therapeut aan de slag om uw klachten te verhelpen of te verminderen. Naast persoonlijke aandacht is ook het leveren van kwalitatief hoge zorg een belangrijk aandachtspunt van deze praktijk.

U heeft geen verwijzing nodig van de huisarts om in behandeling te komen. De fysiotherapeut zal u onderzoeken, mocht hij u niet verder kunnen helpen of is verder aanvullend onderzoek noodzakelijk dan zal hij na uw goedkeuring contact opnemen met de huisarts. Bent u al bij de huisarts geweest, vraag dan aan uw huisarts een verwijsbrief. Fysiotherapie Eurelings heeft met alle grote zorgverzekeraars een contract afgesloten. Dat betekent dat er rechtstreeks bij de zorgverzekeraar gedeclareerd wordt en dat uw behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding, afhankelijk van de door u afgesloten (aanvullende) verzekering.

Van maandag t/m vrijdag is Fysiotherapie Eurelings in d’n Dippo aanwezig. Uitgebreide informatie over de diverse specialisaties, de medewerkers, vergoedingen en meer vindt u hier. Wilt u direct contact opnemen?

Mail: info@eurelingsfysiotherapie.nl
Telefoon: 045-5778608