Osteopathie Cremers

Osteopathie Cremers

Osteopaat Sander Cremers is deskundig in het beoordelen van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels in het lichaam. De behandeling van Sander richt zich op het verlichten of wegnemen van lichamelijke klachten zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn of buikpijn waardoor u zich weer optimaal gezond kunt voelen.

Als osteopaat gebruikt Sander voor de behandeling geen medicijnen of apparatuur. Hij gebruikt alleen zijn handen. Het is een veilige methode met een lage behandelfrequentie. Dit heeft veel tevreden patiënten tot gevolg. Een osteopaat is getraind om bewegingsverlies te voelen en te bepalen of dit in relatie staat tot uw klachten. De klachten en de plek waar de osteopaat behandelt, zitten niet per se op dezelfde plek. Alles in uw lichaam staat immers met elkaar in verbinding.

Als osteopaat neemt Sander de tijd om goed naar u te luisteren, te onderzoeken, te behandelen en eventueel nog adviezen mee te geven. Daarnaast leert u veel over de achtergronden van uw klacht en wat u zelf kunt doen om uw gezondheid weer in eigen handen te nemen.

Osteopathie Cremers is iedere donderdag in d’n Dippo aanwezig. Uitgebreide informatie over Sander, zijn praktijk en zijn werkwijze vindt u hier. Wilt u direct contact opnemen?

Mail: info@osteopathie-cremers.nl
Telefoon: 06 30893720