Ons volledige team

In alfabetische volgorde een korte omschrijving van al onze teamleden:


Nadieh Andrieu
Mijn naam is Nadieh Andrieu. Ik ben in 2015 afgestudeerd als ergotherapeut aan Zuyd Hogeschool in Heerlen. Sindsdien ben ik werkzaam binnen de eerstelijns ergotherapie. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om mij te specialiseren tot kinderergotherapeut. In september 2020 heb ik mijn eigen praktijk voor kinderergotherapie opgericht: ‘Ergotherapie Nadieh’. Wij zijn binnen de praktijk werkzaam met 4 kinderergotherapeuten.


Johan Bruijnen
Johan Bruijnen (linkedin) is diëtist, gezondheidswetenschapper en de praktijkhouder van Nutripunt. Johan staat net zoals zijn collega’s die hij in dienst heeft, ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici met een kwaliteitsregistratie. Naast aandoeningen zoals overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten en COPD is Johan ook gespecialiseerd in oncologie, ondergewicht en ondervoeding. Momenteel houdt Johan zich voornamelijk bezig met het managen van zijn praktijk en alle werkzaamheden die hierbij komen kijken.


Sander X=CremersSander Cremers
Sander Cremers (linkedin) is osteopaat en eigenaar van Osteopathie Cremers. In 2021 heeft hij het diploma tot Osteopaat (D.O.) behaald aan de International Academy of Osteopathy in Gent (België) en heeft hij de Master of Science in Osteopathy (MSc. Ost) behaald aan Buckinghamshire New University in Londen (Engeland). Op dit moment volgt Sander de opleiding Osteopathie bij Kinderen om ook de (aller)kleinsten onder ons de meest optimale zorg te kunnen bieden.


Femke Crommentuijn
Femke Crommentuijn is één van de ergotherapeuten bij Ergotherapie Nadieh. Ze is in 2020 afgestudeerd aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Na de opleiding heeft Femke verschillende cursussen gevolgd, waardoor ze kan ondersteunen bij diverse hulpvragen gericht op fijn motorische vaardigheden, schrijven en sensorische informatieverwerking. Kinderen ontwikkelen zich allemaal op zijn of haar eigen manier, maar elk kind gebruikt spel om zich te ontwikkelen. Femke vindt het dan ook belangrijk om deze natuurlijke vorm van leren te gebruiken binnen de behandeling. 


Fleur Dautzenberg
Fleur Dautzenberg is één van de ergotherapeuten bij Ergotherapie Nadieh. Ze is in 2021 afgestudeerd aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Na de opleiding heeft Fleur verschillende cursussen gevolgd, waardoor ze kan ondersteunen bij diverse hulpvragen gericht op fijn motorische vaardigheden, schrijven, sensorische informatieverwerking en hoogbegaafdheid. Het geeft Fleur enorme voldoening als ze een kind kan ondersteunen en een stapje verder kan helpen in de ontwikkeling.


Michelle Dols
Michelle Dols is sinds 2004 werkzaam bij Fysiotherapie Eurelings. Naast haar reguliere opleiding heeft ze diverse cursussen gevolgd, waaronder de cursus ‘Hartrevalidatie’ van de Nederlandse Hartstichting, cursus ‘COPD’ en de cursus ‘Looptraining bij etalagebenen’. In juni 2013 heeft ze de specialisatie tot oncologisch fysiotherapeute met succes afgerond en sinds maart 2016 is ze ook oedeemfysiotherapeute. Daarnaast is Michelle gespecialiseerd in COVID-herstelzorg. LinkedIn-profiel van Michelle Dols Profiel van Michelle Dols


Stephanie EngelsStephanie Engels
Stephanie Engels is sinds 2013 werkzaam binnen het team van Podotherapie Niveau, eerst als podotherapeutisch assistent en per november 2015 als zelfstandig podotherapeut.


Erik Eurelings
Erik Eurelings is oprichter en eigenaar van Fysiotherapie Eurelings. Sinds 1998 is hij geregistreerd fysiotherapeut. Naast zijn opleiding fysiotherapie heeft hij ook de opleiding manuele therapie afgerond en eind 2008 de Master of Practice in de manuele therapie gehaald. Tot slot heeft hij in 2008 de opleiding ‘Echografie van het bewegingsapparaat’ met succes afgerond. In 2017 is hij lid geworden van het schoudernetwerk en in 2018 heeft hij zich verdiept in PNE. Erik kan niet zonder inhoudelijke verdieping en heeft naast deze opleidingen nog diverse cursussen, congressen en trainingen gevolgd. Erik is gespecialiseerd in hoofdpijn-, nek-, schouder en voetklachten.   LinkedIn-profiel van Erik Eurelings Profiel van Erik Eurelings


Anica Eurelings-Crüts
Anica Eurelings is mede-eigenaar van Fysiotherapie Eurelings. Zij heeft de opleiding psychologie afgerond en met deze achtergrond geeft ze samen met Erik leiding aan de praktijk. LinkedIn-profiel van Anica Eurelings-Cruts Profiel van Anica Eurelings-CrutsDaaf EurelingsDaaf Eurelings
Daaf Eurelings (fysiogenen zitten in het DNA van familie Eurelings) is student fysiotherapie en begeleidt onze fitnessgroepen. De maandag- en woensdagavondgroepen en de vrijdagochtendgroepen zijn zijn vaste groepen. Maar is één van onze andere collega’s verhinderd, dan is Daaf altijd bereid om ons uit de brand te helpen en kunnen jullie hem ook op andere dagen in de praktijk aantreffen.


Trevor EurelingsTrevor
Trevor is elke dag op kantoor van d’n Dippo te vinden. In het kader van de AVG beschermt hij alle persoonlijke gegevens op kantoor. Hij vindt het heerlijk om geaaid te worden, maar wel alleen als zijn baasje Erik Eurelings het ook goed vindt. Buiten kantooruren is hij de waakhond en het speel- en wandelkameraadje van Erik, Anica, Senn, Niene en Wess thuis.


Thomas Gubbels
Maak kennis met onze personal trainer Thomas Gubbels. De grootste hobby van Thomas is sporten. Van zijn hobby heeft hij z’n werk gemaakt. Na het afronden van het CIOS is hij gaan werken als fitnessinstructeur en personal trainer. Dit doet hij ook in onze praktijk. Thomas’ doel is om samen met u aan uw persoonlijke fitheidsdoelen te werken waarbij hij u uitdaagt als het kan, maar ook rekening houdt met lichamelijke klachten. Enthousiasme en gedrevenheid kenmerken Thomas en zijn manier van begeleiden. 


Joelle HeiligersJoëlle Heiligers
Joëlle Heiligers is medisch pedicure en eigenaar van Medisch Pedicure Joëlle. Joëlle is in 2016 afgestudeerd als medisch pedicure.


Marijke van HerptMarijke van Herpt
Marijke van Herpt is master in de kinderfysiotherapie en werkt als kinderfysiotherapeute bij Fysiotherapie Eurelings. Zij behandelt kinderen met een grote diversiteit aan hulpvragen en problematiek. Voor de kinderfysiotherapie werken we samen met (kinder)fysiotherapiepraktijk De Bundeling waar Marijke ook nog werkzaam is. Bij ons is zij op dinsdag- en woensdagmiddag aanwezig.


Richard Janssen
Richard Janssen is arts muskuloskeletale geneeskunde. In 1986 studeerde hij af als basisarts. Vervolgens heeft hij de huisartsopleiding en opleiding tot verzekeringsarts en bedrijfsarts gevolgd. Vanaf 1991 heeft hij als verzekeringsarts en bedrijfsarts gewerkt. Vanwege positieve ervaringen en de behoefte om daadwerkelijk therapeutisch met patiënten te werken startte hij in 2007 met de 3-jarige opleiding tot arts muskuloskeletale geneeskunde. Vanaf augustus 2010 is hij geregistreerd als arts voor muskuloskeletale geneeskunde in het betreffende register.Claire Kusiak
Als ergotherapeute streeft Claire ernaar om mensen die te maken hebben met een belemmerende aandoening te ondersteunen bij het behalen van zelfstandigheid in de uitvoer van betekenisvolle activiteiten. Zien dat mensen door middel van ergotherapie weer regie over hun eigen leven krijgen geeft haar veel voldoening. Claire is gespecialiseerd in de behandelmogelijkheden van ziektebeelden zoals centraal neurologische aandoeningen (CVA, MS, Parkinson en dementie), Ehlers Danlos, longrevalidatie bij COVID-19 en decubituszorg. Ook geeft ze werkplekadvies rondom het aanpakken van aanwezige risicofactoren en hoe zo klachten op de werkplek voorkomen kunnen worden. 


Marjo LeenenMarjo Leenen
Marjo Leenen is elke maandag- en woensdagochtend op kantoor van Fysiotherapie Eurelings te vinden. Ze ondersteunt ons team met administratieve werkzaamheden en staat patiënten en cliënten te woord aan de telefoon en balie.


Jelle MeijsJelle Meijs
Jelle Meijs is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Eurelings. Jelle staat garant voor kennis, kunde, ervaring, betrouwbaarheid, enthousiasme en Limburgse vrolijkheid. Naast fysiotherapeut is hij leefstijlcoach voor het Cool programma en in opleiding tot manueel therapeut. Binnen de fysiotherapie heeft Jelle zich gespecialiseerd in schouderklachten, echografie, dry needling en medical taping.


Denise Mommers
Denise is diëtiste geworden omdat ze altijd al geïnteresseerd was in de wijze waarop gezonde voeding de gezondheid kan ondersteunen. Het mooiste aan haar werk vindt ze het persoonlijke contact met cliënten en het zien van voorruitgang door middel van haar behandeling. Als u voor Denise kiest als diëtist betekent dit een persoonlijke aanpak.Chantal Smeets
Chantal Smeets is logopediste. Alles wat te maken heeft met het begrijpen en produceren van gesproken en geschreven taal, is onderdeel van haar werkterrein. Als logopediste richt zij zich op de vakgebieden stem, spraak, taal, gehoor en afwijkend mondgedrag.


Lieke Sprokel
Lieke Sprokel is werkzaam als ergotherapeute. Zij is in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen na afronding van een onderzoek naar de thuisproblematiek bij gehandicapte kinderen in Oeganda (opdrachtgever Liliane Fonds). Ze heeft o.a. werkervaring in revalidatie (met name neurologie), gehandicaptenzorg en kinderergotherapie.


Kim Steeghs
Kim Steeghs is oefentherapeut en eigenaar van Oefentherapie Valkenburg. Op maandagmiddag en vrijdagochtend is Kim werkzaam in gezondheidscentrum d’n Dippo. Als oefentherapeut geeft zij advies over het verminderen van steeds terugkerende nek- en rugklachten. Ze is gespecialiseerd in ademhalingsproblemen, spierspanningshoofdpijn, arbeid gerelateerde klachten, slaapproblemen, bekken(bodem)klachten en klachten bij zwangerschap.


Charlie van der Waart
Charlie van der Waart is fysiotherapeute bij Fysiotherapie Eurelings. Na enige jaren als fysiotherapeut in Duitsland te hebben gewerkt, zijn we erg blij dat Charlie weer de overstap naar Nederland heeft gemaakt en onze praktijk als werklocatie heeft uitgekozen. Naast haar werk volgt Charlie de opleiding tot osteopaat. Met haar brede ervaring, andere kijk op klachten en hoe deze op te lossen, vrolijke lach en een enorme portie gezelligheid vult ze ons team goed aan. 


Chantalle Wagemans
Chantalle Wagemans is verloskundige. Zij geeft u advies indien u een kinderwens heeft, controleert het verloop van een zwangerschap, biedt begeleiding tijdens de bevalling en controleert in de kraamtijd de gezondheid van moeder en kind. Chantalle is bevoegd om echo’s te maken tijdens de zwangerschap en mag tongriempjes bij de pasgeborenen klieven (een korte tongriem kan problemen veroorzaken bij het drinken). Daarnaast kunt u enkele weken na uw bevalling ook terecht bij Chantalle om een spiraaltje te laten plaatsen.


Dian Willems
Dian Willems is podotherapeute en eigenaar van Podotherapie Niveau. Tevens heeft zij jarenlang gewerkt bij de paramedische Hogeschool te Eindhoven als podotherapeutisch docent. Momenteel volgt Dian de opleiding voor de specialisatie tot sportpodotherapeute.


Tjerk van Zuijlen
Tjerk van Zuijlen begeleidt dinsdag- en donderdagavond de fitnessgroepen bij Fysiotherapie Eurelings en is vaste vervanger tijdens vakantieperioden. Tjerk is algemeen fysiotherapeut met een ruime ervaring in het geven van kracht- en conditietraining. Deze ervaring heeft hij opgedaan als personal trainer en begeleider van groepen en sportploegen. Hij heeft cursussen afgerond in medical taping en looptraining voor claudicatio patiënten. Daarnaast is hij gespecialiseerd in COVID-herstelzorg.