Ons volledige team

In alfabetische volgorde een korte omschrijving van al onze teamleden:

Johan Bruijnen
Johan Bruijnen (linkedin, facebook) is diëtist, gezondheidswetenschapper en de praktijkhouder van de Diëtheekvestigingen in Zuid-Limburg. Johan staat net zoals zijn collega’s die hij in dienst heeft, ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici met een kwaliteitsregistratie. Naast aandoeningen zoals overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten en COPD is Johan ook gespecialiseerd in oncologie, ondergewicht en ondervoeding.


Michelle Dols
Michelle Dols is sinds 2004 werkzaam bij Fysiotherapie Eurelings. Ze werkt fulltime in onze praktijk. Naast haar reguliere opleiding heeft ze diverse cursussen gevolgd, waaronder de cursus ‘Hartrevalidatie’ van de Nederlandse Hartstichting, cursus ‘COPD’ en de cursus ‘Looptraining bij etalagebenen’. In juni 2013 heeft ze de specialisatie tot oncologisch fysiotherapeute met succes afgerond en sinds maart 2016 is ze ook oedeemfysiotherapeute. LinkedIn-profiel van Michelle Dols Profiel van Michelle Dols


Bart van Eck
Bart van Eck werkt sinds 2013 als algemeen fysiotherapeut bij Fysiotherapie Eurelings. Hij geef individuele therapie en daarnaast begeleidt hij een aantal fitnessgroepen. Bart is gespecialiseerd in medical taping en heeft ervaring met sportgerelateerde en orthopedische klachten. In 2016 is hij begonnen met de master tot oncologiefysiotherapeut.


Sandra van Engelen
Sandra van Engelen is oefentherapeut en eigenaar van Oefentherapie Ingele. Op dinsdagochtend en vrijdagmiddag is Sandra werkzaam in het gezondheidscentrum d’n Dippo. Als oefentherapeut geeft zij advies over het verminderen van steeds terugkerende nek- en rugklachten. Ze is gespecialiseerd in ademhalingsproblemen, spierspanningshoofdpijn, arbeid gerelateerde klachten, slaapproblemen en (bekken)klachten bij zwangerschap.


Stephanie EngelsStephanie Engels
Stephanie Engels is sinds 2013 werkzaam binnen het team van Podotherapie Niveau, eerst als podotherapeutisch assistent en per november 2015 als zelfstandig podotherapeut.


Erik Eurelings
Erik Eurelings is oprichter en eigenaar van Fysiotherapie Eurelings. Sinds 1998 is hij geregistreerd fysiotherapeut. Naast zijn opleiding fysiotherapie heeft hij ook de opleiding manuele therapie afgerond en eind 2008 de Master of Practice in de manuele therapie gehaald. Tot slot heeft hij in 2008 de opleiding ‘Echografie van het bewegingsapparaat’ met succes afgerond. In 2017 is hij lid geworden van het schoudernetwerk en in 2018 heeft hij zich verdiept in PNE. Erik kan niet zonder inhoudelijke verdieping en heeft naast deze opleidingen nog diverse cursussen, congressen en trainingen gevolgd. Erik is gespecialiseerd in hoofdpijn-, nek-, schouder en voetklachten.   LinkedIn-profiel van Erik Eurelings Profiel van Erik Eurelings


Anica Eurelings-Crüts
Anica Eurelings is mede-eigenaar van Fysiotherapie Eurelings. Zij heeft de opleiding psychologie afgerond en met deze achtergrond geeft ze samen met Erik leiding aan de praktijk. Haar taken bestaan onder andere uit het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, projectmanagement, ontwikkelen van pr-materiaal (o.a. folders, website), en boekhouding. LinkedIn-profiel van Anica Eurelings-Cruts Profiel van Anica Eurelings-Cruts


Trevor EurelingsTrevor
Trevor is elke dag op kantoor van d’n Dippo te vinden. In het kader van de AVG beschermt hij alle persoonlijke gegevens op kantoor. Hij vindt het heerlijk om geaaid te worden, maar wel alleen als zijn baasje Erik Eurelings het ook goed vindt. Buiten kantooruren is hij de waakhond en het speel- en wandelkameraadje van Erik, Anica, Senn, Niene en Wess thuis.


Joelle HeiligersJoëlle Heiligers
Joëlle Heiligers is medisch pedicure en eigenaar van Medisch Pedicure Joëlle. Joëlle is in 2016 afgestudeerd als medisch pedicure.


Marijke van HerptMarijke van Herpt
Marijke van Herpt is master in de kinderfysiotherapie en werkt als kinderfysiotherapeute bij Fysiotherapie Eurelings. Zij behandelt kinderen met een grote diversiteit aan hulpvragen en problematiek. Voor de kinderfysiotherapie werken we samen met (kinder)fysiotherapiepraktijk De Bundeling waar Marijke ook nog werkzaam is. Bij ons is zij op dinsdag- en woensdagmiddag aanwezig.


Richard Janssen
Richard Janssen is arts muskuloskeletale geneeskunde. In 1986 studeerde hij af als basisarts. Vervolgens heeft hij de huisartsopleiding en opleiding tot verzekeringsarts en bedrijfsarts gevolgd. Vanaf 1991 heeft hij als verzekeringsarts en bedrijfsarts gewerkt. Vanwege positieve ervaringen en de behoefte om daadwerkelijk therapeutisch met patiënten te werken startte hij in 2007 met de 3-jarige opleiding tot arts muskuloskeletale geneeskunde. Vanaf augustus 2010 is hij geregistreerd als arts voor muskuloskeletale geneeskunde in het betreffende register.


Marjo LeenenMarjo Leenen
Marjo Leenen is elke maandag- en woensdagochtend op kantoor van Fysiotherapie Eurelings te vinden. Ze ondersteunt ons team met administratieve werkzaamheden en staat patiënten en cliënten te woord aan de telefoon en balie.


Chantal Smeets
Chantal Smeets is logopediste. Alles wat te maken heeft met het begrijpen en produceren van gesproken en geschreven taal, is onderdeel van haar werkterrein. Als logopediste biedt zij therapie en advies aan mensen die problemen ondervinden bij het


Lieke Sprokel
Lieke Sprokel is werkzaam als ergotherapeute. Zij is in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen na afronding van een onderzoek naar de thuisproblematiek bij gehandicapte kinderen in Oeganda (opdrachtgever Liliane Fonds). Ze heeft o.a. werkervaring in revalidatie (met name neurologie), gehandicaptenzorg en kinderergotherapie.


Leonie Steffens
Leonie Steffens is podotherapeute bij Podotherapie Niveau. Momenteel volgt Leonie de opleiding voor de specialisatie tot sportpodotherapeute.


Chantalle Wagemans
Chantalle Wagemans is verloskundige. Zij geeft u advies indien u een kinderwens heeft, controleert het verloop van een zwangerschap, biedt begeleiding tijdens de bevalling en controleert in de kraamtijd de gezondheid van moeder en kind. Chantalle is bevoegd om echo’s te maken tijdens de zwangerschap en mag tongriempjes bij de pasgeborenen klieven (een korte tongriem kan problemen veroorzaken bij het drinken). Daarnaast kunt u enkele weken na uw bevalling ook terecht bij Chantalle om een spiraaltje te laten plaatsen.


Dian Willems
Dian Willems is podotherapeute en eigenaar van Podotherapie Niveau. Tevens heeft zij jarenlang gewerkt bij de paramedische Hogeschool te Eindhoven als podotherapeutisch docent. Momenteel volgt Dian de opleiding voor de specialisatie tot sportpodotherapeute.


Tjerk van Zuijlen
Tjerk van Zuijlen begeleidt dinsdag- en donderdagavond de fitnessgroepen bij Fysiotherapie Eurelings. Tjerk is algemeen fysiotherapeut met een ruime ervaring in het geven van kracht- en conditietraining. Deze ervaring heeft hij opgedaan als personal trainer en begeleider van groepen en sportploegen. Hij heeft cursussen afgerond in medical taping en looptraining voor claudicatio patiënten.