Podotherapie Niveau

Podotherapie Niveau

Podotherapie Niveau is een podotherapiepraktijk met zeven vestigingen in Nuth, Schimmert, Hulsberg, Meerssen, Amby en Heerlen. Praktijkeigenaar en podotherapeute Dian Willems en podotherapeuten Leonie Steffens, Stephanie Engels en Laura Stultjens zijn op deze locaties werkzaam.

Een podotherapeut behandelt mensen met voetklachten of klachten hogerop in het lichaam, die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. Denk hierbij aan enkel-, knie-, heup-, en/of rugklachten en overbelasting van de spieren bij veel staan en/of lopen. Een podotherapeut behandelt veel verschillende klachten met als doel: het opheffen, verminderen of compenseren van stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat, voortkomend uit afwijkingen in de voet(stand), alsmede behandeling van huid en nagels, indien er sprake is van een pathologie.

U kunt rechtstreeks een afspraak maken zonder dat u een verwijsbrief van uw huisarts nodig heeft. Wanneer u voor de eerste keer bij de podotherapeut komt wordt er eerst een uitgebreid voetonderzoek gedaan. In dit uitgebreid onderzoek wordt er samen met u bekeken wat de oorzaak van uw klachten is, wat er aan gedaan kan worden en wat hiervan de eventuele kosten zijn. U kunt vervolgens zelf beslissen of u van de therapiemogelijkheden gebruik wilt maken.

Onze nota ontvangt u binnen 30 dagen van Infomedics. Het verzorgen van nota’s is het vak van Infomedics. Laatstgenoemde neemt dat werk uit handen van ons, zodat wij meer tijd en aandacht hebben voor u. Indien mogelijk mag het factoringbedrijf de rekening, of een deel van de rekening, rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar. In dit geval krijgt u hooguit nog een nota met een restbedrag.

Podotherapie Niveau is iedere maandagochtend en donderdag (hele dag) in d’n Dippo aanwezig. Uitgebreide informatie over onze praktijk vindt u hier. Wilt u direct contact opnemen?

Mail: info@podotherapieniveau.nl
Telefoon: 045-8503023 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 12.30 uur, behalve op woensdag)