Kunstexpositie

Kunstexpositie

In d’n Dippo is elk kwartaal een expositie te vinden van een lokale kunstenaar. Van juli t/m september zijn de werken Esther Geelen te zien in de praktijk. Tijdens de openingstijden kunt u alle werken bekijken. Ook wanneer u geen afspraak heeft, mag u ons gezondheidscentrum binnenlopen. De kunst in de hal, gangen en wachtkamers is voor iedereen toegankelijk.

Esther stelt zich graag aan u voor:

“Je laten verrassen door ontstane vormen, kleurencombinaties, dat is iets wat ik voortdurend probeer te laten gebeuren tijdens het schilderen.”

Mijn atelier begon ooit, zoals bij zovelen, op mijn kamer en is inmiddels uitgegroeid tot een eigen atelier aan huis; Esther Geelen Art. Na jaren vrij werk gemaakt te hebben voor mijzelf, mij verder verdiept te hebben in schildertechnieken en een eigen vrije schilderstijl ontwikkeld te hebben, werk ik de laatste jaren ook steeds meer in opdracht. Mijn doel; flink wat kleur in jouw interieur brengen!

Mijn schilderijen zijn regelmatig te zien op exposities en kunstevenementen in de regio. Van juli t/m eind september exposeer ik 16 schilderijen in Gezondheidscentrum d’n Dippo.

Mijn schilderstijl is herkenbaar aan de grove, romige en dynamische invulling van het schildersdoek. De kleur en expressie spat letterlijk en figuurlijk van het schildersdoek af. Een ander kenmerk van mijn schilderijen zijn de sprekende en krachtige kleuren. Sommige werken zijn heel figuratief, expressief en dynamisch geschilderd. Andere werken zijn weer abstract en rustiger geschilderd.

Inspiratie haal ik uit het dagelijks leven, vooral door de dingen die je raken als mens. Muziek, mensen, dieren, natuur, reizen en architectuur in het bijzonder, inspireren mij buitengewoon. Iets kleins kan zomaar een grote inspiratiebron vormen voor een nieuw schilderij. Met mijn beeldend werk breng ik kleur en vrolijkheid naar je toe. Schilderen is voor mij een proces van keuzes maken en experimenteren met verschillende technieken en materialen. In combinatie met mijn kritische blik kom ik tot een verrassend eindresultaat.

In je interieur zijn schilderijen een zeer bepalende sfeermaker. Dat maakt het nog belangrijker dat een schilderij bij je past en je een goed gevoel geeft. Met mijn schilderijen hoop ik dat jij dezelfde emotie en expressie voelt als waarmee ik het schilderij heb gemaakt.

De schilderijen die gedurende drie maanden bij Gezondheidscentrum d’n Dippo worden tentoongesteld zijn voor verkoop beschikbaar. Heeft u interesse? Neem dan contact met Esther via info@esthergeelen.nl of kijk voor meer informatie op www.esthergeelen.nl.

Esther Geelen ART – Voor Kunst met kleur!