Kunstexpositie

Kunstexpositie

In d’n Dippo is elk kwartaal een expositie te vinden van een lokale kunstenaar. Van juli tot en met september zijn de werken van John Laumen te zien in de praktijk.

John stelt zich graag aan u voor:

Mijn naam is John Laumen. Ik ben geboren in Grevenbicht en woon in Sittard. Ik schilder inmiddels al meer dan 20 jaar. Meestal gaat het om abstracte of figuratieve schilderijen, voornamelijk met acryl op doek of board. Hierbij maak ik gebruik van structuur en gemengde technieken. Mijn werk kenmerkt zich door vorm, uitdrukking en kleurgebruik. Inmiddels heb ik ook het creëren van bronzen beelden aardig onder de knie. Het brons combineren met hout voegt een dimensie toe aan het kunstenaarschap. Sinds een aantal jaar ben ik grotere werken gaan maken. Uiting daarvan zijn menshoge paspoppen in heel verschillende vormen en uitdrukkingen. 

Meer werk kunt u vinden op www.johnlaumen.exto.nl.

Tijdens de openingstijden kunt u alle werken bekijken. Ook wanneer u geen afspraak heeft, mag u ons gezondheidscentrum binnenlopen. De kunst in de hal, gangen en wachtkamers is voor iedereen toegankelijk.