Kunstexpositie

Kunstexpositie

In d’n Dippo is elk kwartaal een expositie te vinden van een lokale kunstenaar. Van januari tot de kunstexpositie ‘Rondje Watertoren’ zijn de werken van Iris de Vreeze te zien in de praktijk.

Iris stelt zich graag aan u voor:

Ik ben Iris, afgestudeerd met een bachelor in Design. Van beroep ben ik grafisch ontwerper en freelance designer. Waar ik in mijn grafisch ontwerp heel precies en nauwkeurig te werk ga, kan ik het maken van mijn kunstwerken compleet afschakelen. Dit is voor mij de ultieme combinatie. Voor mij komt kunst en grafisch ontwerp vaak heel dicht bij elkaar. Mijn werk uit zich abstract en tactiel, maar met een oog voor detail en kleur als drijfkracht. De inspiratie voor de werken komt uit mijn directe omgeving en deze werken dienen op een later moment weer als kleur inspiratie/pallet op het grafische vlak. Je kunt het zien als een soort schets of notitie. Voor meer informatie over mij of mijn werk kunt u terecht op mijn website.

Tijdens de openingstijden kunt u alle werken bekijken. Ook wanneer u geen afspraak heeft, mag u ons gezondheidscentrum binnenlopen. De kunst in de hal, gangen en wachtkamers is voor iedereen toegankelijk.