Het pand

Het pand

Het pand waar d’n Dippo in gevestigd is, is het voormalige Boerenbondpand van Schimmert. Het pand is volledig gerenoveerd en voldoet aan alle moderne bouweisen. Er is veel energie in gestoken om het pand zo ‘groen’ mogelijk te krijgen. Zo is het hele pand voorzien van dubbel glas, zijn er energiezuinige airco’s, maken we gebruik van energiezuinige verlichting en is één zijde van het dak voorzien van zonnepanelen.

Ook veiligheid speelt een belangrijke rol. Het pand is groot en in geval van calamiteit zijn er diverse vluchtwegen. Ook is het pand voorzien van brandmelders, brandblussers en een brandmeldinstallatie.

Het pand bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond vindt u ons kantoor, een wachtkamer, toilet, een grote oefenruimte en een grote behandelkamer. Op de eerste verdieping zijn de meeste behandelkamers, een wachtkamer en een toilet te vinden. De eerste verdieping is per trap of lift te bereiken. Op de tweede verdieping zijn nog twee extra behandelkamer gecreëerd. De tweede verdieping is alleen per trap bereikbaar. Vraag aan uw therapeut op welke verdieping uw behandeling plaats zal vinden.

Voor het pand vindt u twee parkeerplaatsen, achterom vindt u ook nog eens zeventien parkeerplaatsen. Hier kunt u gratis gebruik van maken. De praktijkingang bevindt zich aan de zijkant.