Het pand

Het pand

Het pand waar d’n Dippo in gevestigd is, is het voormalige Boerenbondpand van Schimmert. Het pand is volledig gerenoveerd en voldoet aan alle moderne bouweisen. Er is veel energie in gestoken om het pand ook zo ‘groen’ mogelijk te krijgen. Zo is het hele pand voorzien van dubbel glas, zijn er energiezuinige airco’s, maken we gebruik van energiezuinige verlichting en is één zijde van het dak voorzien van zonnepanelen.

Ook veiligheid speelt een belangrijke rol. Het pand is groot en in geval van calamiteit zijn er diverse vluchtwegen. Ook is het pand voorzien van brandmelders, brandblussers en een brandmeldinstallatie.

Het pand bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond vindt u ons kantoor, een wachtkamer, toilet, een grote oefenruimte en de behandelkamer van de podotherapeute. Op de eerste verdieping vindt u de behandelkamers van de fysiotherapeuten, oefentherapeute Cesar, logopediste, ergotherapeute, orthopedisch specialist en orthomanuele arts. Ook is hier een wachtkamer en een toilet. De eerste verdieping is per trap of lift te bereiken. Op de tweede verdieping vindt u de behandelkamer van de speltherapeute. Als u een afspraak heeft bij de speltherapeute, kunt u plaatsnemen in de wachtkamer op de eerste verdieping. De tweede verdieping is alleen per trap bereikbaar.

Voor het pand vindt u twee parkeerplaatsen, achterom vindt u ook nog eens zeventien parkeerplaatsen. Hier kunt u gratis gebruik van maken. De praktijkingang bevindt zich aan de zijkant.