Oefentherapie Ingele

Oefentherapie Ingele

Sandra van Engelen is oefentherapeute en kan u verder helpen met het verminderen én voorkomen van fysieke klachten. Oefentherapeuten zijn specialisten op het gebied van houding en beweging. Veel klachten ontstaan of worden in stand gehouden door een bepaalde manier van bewegen. Als u grip wilt krijgen op uw klachten is het van groot belang om bewust te zijn van uw eigen houding. Houdingen en bewegingen uit uw thuis- en werksituatie staan hierbij centraal. U krijgt oefeningen voor thuis en vooral praktische adviezen waarmee u zelf aan de slag kan.

Door de samenwerking binnen het gezondheidscentrum kunnen mensen doorgestuurd worden indien nodig. Juist deze samenwerking zorgt voor een passend plan om u verder te kunnen helpen. De behandelingen worden in de praktijk, of indien gewenst aan huis gegeven. U kunt bij Sandra terecht met nek- en rugklachten, (spierspanning) hoofdpijn, ademhalingsklachten, werk gerelateerde problemen, bekkenklachten of slaapproblemen. Wilt u weten of u met uw klachten bij oefentherapie terecht kan? Bel gerust voor meer informatie.

De meeste zorgverzekeraars hebben oefentherapie opgenomen in de aanvullende pakketten. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt vanuit de aanvullende pakketten is per verzekering verschillend. Controleer voor de zekerheid uw polis van de verzekering. Uitgebreide informatie over Oefentherapie Ingele vindt u hier.

Wilt u direct contact met Sandra opnemen?
Website: http://www.oefentherapieingele.nl
E-mail: oefentherapie@ingele.nl
Telefoon: 06-23027865