Oefentherapie Valkenburg

Oefentherapie Valkenburg

Kim Steeghs is oefentherapeute en kan u verder helpen met het verminderen én voorkomen van fysieke klachten. Veel klachten ontstaan of worden in stand gehouden door een bepaalde manier van bewegen. Als u grip wilt krijgen op uw klachten is het van groot belang om bewust te zijn van uw eigen houding. Houdingen en bewegingen uit uw thuis- en werksituatie staan hierbij centraal. U krijgt oefeningen voor thuis en vooral praktische adviezen waarmee u zelf aan de slag kan.

Daarnaast kunt u bij Kim terecht met slaapproblemen, zowel voor kinderen als volwassenen. Slapen is heerlijk als het lukt om in slaap te vallen of om niet uren wakker te liggen in de nacht. Slecht slapen komt steeds vaker voor, terwijl er veel aan te doen is. Heeft u moeite met inslapen, ligt u ’s nachts veel wakker of wordt u veel te vroeg wakker? Of heeft een van uw kinderen een slaapprobleem? Kom dan eens langs.

Door de samenwerking binnen het gezondheidscentrum zijn er korte lijnen tussen de disciplines en kan er een passend plan komen om u verder te kunnen helpen. De behandelingen worden in de praktijk, of indien gewenst aan huis gegeven. U kunt bij Kim terecht met nek- en rugklachten, (spierspanning) hoofdpijn, ademhalingsklachten, werk gerelateerde problemen of slaapproblemen. Daarnaast is Kim gespecialiseerd in bekken(bodem)therapie. Wilt u weten of u met uw klachten bij Kim terecht kunt? Bel gerust voor meer informatie.

De meeste zorgverzekeraars hebben oefentherapie opgenomen in de aanvullende pakketten. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt vanuit de aanvullende pakketten is per verzekering verschillend. Controleer voor de zekerheid uw polis van de verzekering. Uitgebreide informatie over Oefentherapie Valkenburg vindt u hier.

Wilt u direct contact met Kim opnemen?
Website: www.oefentherapievalkenburg.nl
E-mail: info@oefentherapievalkenburg.nl
Telefoon: 06-42889409